Over reformatie en eenheid

Regelmatig schrijft Frank Mulder, journalist én inwoner van Overvecht bijdragen in het Nederlands Dagblad in zijn column “sporen van het koninkrijk”. In zijn column naar aanleiding van 5oo jaar Luther schrijft hij: “In onze wijk hebben we geen mooie gebouwen en ook niet veel geld. Niemand trekt volle zalen. Maar er groeit iets. We helpen elkaar bij onderdak voor vluchtelingen. We bidden samen. We sturen mensen naar elkaar door. Het is nog maar voorzichtig, we voelen ook heus wel dat er verschillen zijn. Maar ik merk dat steeds meer mensen hier met het woord ‘kerk’ niet meer hun specifieke clubhuis bedoelen, maar de ene kerk van Overvecht, de kerk van Christus”. Benieuwd naar het hele artikel? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.