Startzondag op 4 september

Op zondag 4 september is de startviering van het nieuwe seizoen in het Johannescentrum. Voorganger is pastor Wilna Wierenga. Wie is zij?

 Wilna woont in Amsterdam. Drie dagen per week werkt zij als pastor in de PKN kerk De Lichtring in Alphen aan den Rijn. Daarnaast is zij werkzaam als Geestelijk verzorger in Parkwijk te Hillegom. Eenmaal per maand is zij cantor in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam. Daarnaast ben ik voorzitter van het Nieuw Lied Fonds waarvan de liederen regelmatig klinken in het Johannescentrum. Voor Wilna zijn het vieren van de vieringen, het zingen van de lofzang, het horen van het woord en het delen van de maaltijd van solidariteit delen een bron, waaruit zij drinkt, en waarin zij troost en inspiratie vind voor het leven van elke dag. En naarmate de wereld om ons heen een steeds groter beroep op ons doet, steeds indringender vragen aan ons stelt, is een plek van ontmoeting en inspiratie meer en meer nodig. Wij zijn blij dat wij het nieuwe seizoen met Wilna mogen starten. Zoals gebruikelijk begint de viering om 10.30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *