Introductie Rozemarijn van ‘t Einde

Beste gemeenteleden,

rozemarijnvanteindeEen groot aantal van u heb ik in levende lijve al de hand mogen schudden. Maar voor hen die ik nog niet heb gezien, deze papieren ontmoeting.
Mijn naam is Rozemarijn van ‘t Einde en ik zal dit jaar stage lopen in het Johannescentrum. Ik ben derdejaars Masterstudent aan de Protestants Theologische Universiteit, ook wel bekend als de predikantsopleiding. Ik kom uit Vaassen en woon nu zes jaar in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mensen of bij een muziekinstrument te vinden (of, als ik geluk heb, een combinatie van deze twee).
Nadat ik vijf jaar lang een heleboel theoretische kennis op heb mogen doen, is het dit jaar tijd voor het echte werk. En voor mij betekent dit dubbel prijs, want ik heb zelfs twee stages! Het is mijn doel om gevangenispredikant te worden en daarom loop ik -naast mijn stage in het Johannescentrum- ook stage in de vrouwengevangenis in Nieuwersluis. Een hele mooie combinatie, want hierdoor mag ik in twee werelden ervaring opdoen.
U als gemeente zult me dit jaar af en toe zien, maar een groot deel van de stage zal achter de schermen gebeuren. Zo zal ik me in de tweede helft van dit collegejaar bezig houden met het beleid en zal ik af en toe observeren tijdens de dienst of bij activiteiten. Maar ik zal ook een aantal opdrachten voor de schermen doen. Zo zal ik komende maanden een leeractiviteit leiden en zal ik in de tweede helft van dit jaar een missionaire activiteit organiseren. Daarnaast zal ik af en toe in de zondagse dienst aanwezig zijn.
Ik zie uit naar een leerzaam jaar en hoop u allen te ontmoeten!
Rozemarijn van ‘t Einde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.