Kennismaken met labyrint lopen

img_1975Na de feestelijke opening van het labyrint achter het Johannescentrum op 5 november kunt u op woensdag 23 november van 10.00 tot 12.00 en op donderdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur verder kennis maken met labyrintlopen. De begeleiding is op beide dagen in handen van Erna Treurniet. Heeft u nog nooit eerder een labyrint gelopen of vindt u het leuk om dat samen met anderen te doen, dan bent u van harte welkom. Aanmelden is prettig, maar niet nodig. Kijk voor meer informatie over de activiteiten rond het labyrint op www.johannescentrum.nl/labyrint of op onze Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.