De ziel in het spel – een dag voor gelovigen én ongelovigen

Een zaterdag in het JOHANNESCENTRUM te Utrecht met Toos Wolters, predikant en psychosyntheticus

Ik zoek bij jou
naar toevlucht voor mijn ziel
uit ‘150 Psalmen vrij’ Huub Oosterhuis

‘Is dit nu alles wat er is? Mijn geleefde leven tot nu toe, mijn werk, mijn huis, mijn vrienden, mijn gezin, mijn opleiding, mijn geloof van huis uit of wat daarvan geworden is? En als dit het is, waarom voel ik me dan soms zo onvervuld? Is dit wat mij voor ogen stond toen ik aan het leven begon? Of is er nog iets anders, iets meer? Iets wat ik onderweg ben kwijtgeraakt? En als dat er is, wat is dat dan? Waarnaar verlang ik als ik zeg dat ik verlang naar God?’

Als je een van deze vragen bij jezelf herkent en daar wel eens samen met anderen mee bezig wilt zijn, weet je dan van harte welkom bij De ziel in het spel:

een dag voor gelovigen en ongelovigen, voor kerkelijke en niet kerkelijke zinzoekers, voor wie iets heeft of had met een geloofstraditie en voor wie daar wel eens op een andere manier mee wil kennismaken. Kortom voor iedereen die, in de drukte leven, met wat er is en wat er ontbreekt, blijft zoeken naar God en blijft verlangen naar meer.

Op deze dag maken we gebruik van verschillende werkvormen zoals innerlijke dialoog, geleide visualisatie, muziek en zang, uitwisseling, gesprek en stille overpeinzing, én van het labyrint dat in de gras naast het Johannescentrum ligt.

Tijd
Zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.30 uur
Van 13.00 -14.00 is er een lunchpauze (voor de lunch wordt gezorgd)

Plaats
Johannescentrum, Moezeldreef 400, 3561 GD Utrecht
vlakbij station Overvecht – in de omgeving is voldoende gratis parkeerruimte

Kosten
Een vrijwillige bijdrage aan het einde van de dag

Maximaal aantal deelnemers
30 personen

Contact
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Toos Wolters, telefoon 030 6624813, e-mail tooswolters@planet.nl.

Aanmelding
Aanmelding kan via event@johannescentrum.nl

Andere activiteiten:
van het Johannescentrum te Utrecht: www.johannescentrum.nl
van het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum: www.psychosynthese.nl

De flyer De ziel in het spel – fluisterstille stem 2017 is hier te downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.