De ziel in het spel

Zaterdag 29 september 2018 in het JOHANNESCENTRUM te Utrecht
met Toos Wolters, predikant en psychosyntheticus

“Ik zoek bij jou naar toevlucht voor mijn ziel” uit”150 psalmen vrij van Huub Oosterhuis

 

‘Is dit nu alles wat er is? Mijn geleefde leven tot nu toe, mijn werk, mijn huis, mijn vrienden, mijn gezin, mijn opleiding, mijn geloof van huis uit of wat daarvan geworden is? En als dit het is, waarom voel ik me dan soms zo leeg en onvervuld? Is dit wat mij voor ogen stond toen ik aan het leven begon? Of is er nog iets anders, iets meer? Iets dat ik onderweg ben kwijtgeraakt? En als dat er is, wat is dat dan? Waarnaar verlang ik, als ik zeg dat ik verlang naar God?’

Misschien herken je een van deze vragen bij jezelf. En wil je daar wel eens samen met anderen mee bezig gaan. Dan ben je van harte welkom bij De ziel in het spel:
Een dag voor gelovigen en ongelovigen, voor kerkelijke en niet kerkelijke zinzoekers. Voor wie iets heeft of had met een geloofstraditie en voor wie daar wel eens op een andere manier mee wil kennismaken.
Op deze dag wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen zoals innerlijke dialoog, geleide visualisatie, muziek en zang, uitwisseling, gesprek en stille overpeinzing.

Wanneer: Zaterdag 29 september 2018 van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Johannescentrum, Moezeldreef 400 te Utrecht
Kosten: Vrijwillige bijdrage na afloop. Uw gift is aftrekbaar voor de belastingdienst (ANBI instelling). Richtbedrag € 50 (inclusief verzorgde lunch)
Deelnemers: Maximaal 40 personen
Aanmelden: defluisterstillestem@kpnmail.nl
Contact: Toos Wolters 030 6624813 / defluisterstillestem@kpnmail.nl

Als u op de hoogte wilt blijven van toekomstige activiteiten van De Fluisterstille Stem stuur ook dan een berichtje naar defluisterstillestem@kpnmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.