Liedmiddag in samenwerking met het Nieuw Liedfonds

 

 

De Johannescentrumgemeente in Utrecht is een van de kerken in Nederland waar veel liederen van het Nieuw LiedFonds (NLF) gezongen worden. Wij zijn dan ook verheugd dat we samen met het Nieuw Liedfonds een zangmiddag mogen organiseren, en wel op zaterdag 18 mei a.s!
Iedereen die graag liederen van het NLF zingt en enige ervaring heeft met meerstemmig zingen is van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze spirituele muzikale ontmoetingsmiddag.
Op het programma staan liederen van de diverse CD’s van het NLF. De muzikale leiding is in handen van Wilna Wierenga, de vleugel en het orgel zullen bespeeld worden door Felicity Goodwin, beiden van het NLF. Natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om de lastige passages wat extra aandacht te geven.

LocatieJohannescentrum, Moezeldreef 400, 3561GD Utrecht. De kerk ligt op loopafstand
van station Utrecht-Overvecht. Parkeren in de buurt is gratis
TijdZaal open 13:00 uur, aanvang 13:30, einde 16:30. Halverwege is er een pauze.
KostenDeelname aan de liedmiddag kost € 10,-; bladmuziek, koffie / thee inbegrepen.
AanmeldenGraag voor 3 mei 2019, naar lieddag@johannescentrum.nl Je krijgt van ons een bevestiging van je aanmelding. Ook voor meer informatie mag je ons mailen.

Na afloop van de liedmiddag is er aansluitend een borrel met barbecue waar we iedereen ook van harte voor uitnodigen. De locatie daarvan is niet bij het Johannescentrum maar naast het station in Driebergen-Zeist. De exacte adresgegevens en bereikbaarheid sturen we je na aanmelding toe.
De kosten van deze barbecue bedragen € 14 en ook hiervoor kan je je aanmelden via lieddag@johannescentrum.nl
Met een muzikale groet en graag tot 18 mei in Utrecht !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.