Kijken door een andere bril – start nieuwe serie leerhuisavonden

Op 9 oktober 2019 starten we in het Johannescentrum met een nieuwe serie leerhuisavonden. Nog steeds geïnspireerd door het citaat van de filosoof Jan Drost:Wie zichzelf geen grote vragen stelt leeft zomaar, omdat hij er nu eenmaal is. En volgens mij houdt geen mens dat een leven lang vol. Vroeg of laat zal iedereen willen weten of zijn bestaan zin heeft of niet.’

Eenduidige antwoorden op deze vragen zijn niet te geven. De bril waardoor we ernaar kijken, bepaalt onze blikrichting en kleurt ons denken, geloven en voelen. Dat geldt voor theologen, filosofen en kunstenaars, voor de traditie waaruit we willen leven. Vandaar: Kijken door een andere bril.

[gview file=”https://wp.johannescentrum.nl/wp-content/uploads/2019/08/Flyer-leerhuis-2019-2020.pdf”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.