Projectkoor

Ook dit jaar is er weer een kerstproject en zingt het koor van de Johannescentrumgemeente tijdens de kerstavond en de viering op de eerste kerstdag. Het is altijd heel fijn als er versterking is van projectzangers.

We zingen dit jaar het Klein Kerstoratorium van Huub Oosterhuis en Antoine Oomen. Vind je zingen leuk doe dan mee met ons en neem deel aan het projectkoor. We oefenen vanaf dinsdag 5 november, in het Johannescentrum aan de Moezeldreef 400 te Utrecht, van 20:15-22:00 uur. Je kunt je opgeven bij Wilma van der Hout, wilmavanderhout@xs4all.nl.

We hopen je dan te zien!

Namens het bestuur, Wilma van der Hout en Harry Dubois

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.