Tieners Johannescentrumgemeente organiseren rugzakjesactie voor de voedselbank Overvecht

De tieners van de Johannescentrumgemeente willen graag de kinderen van de voedselbank helpen. Daarom gaan ze een ‘rugzakactie’ beginnen. Dat houdt in dat ze rugzakjes gaan vullen met leuke spullen voor de kinderen, die ze normaal nooit zouden krijgen omdat ze geen geld hebben. Samen met u willen ze 80 rugzakjes proberen te vullen voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar. De Voedselbank verdeelt met Kerst de zakjes onder de kinderen.
U kunt op twee manieren helpen:
1. U kunt op 1 en 8 december in het Johannescentrum voor één Euro een rugzakje bij ons kopen en zelf vullen. In de kerk wordt een lijst opgehangen met spullen waarmee u de rugzak kunt vullen. Uiterlijk 15 december graag inleveren in de kerk bij één van de tieners.
2.U kunt ook geld geven. Op 17 en 24 november én 1 december is het offerblok bestemd voor onze rugzakactie. Een rugzakje met vulling kost 10 Euro. U kunt natuurlijk ook geld overmaken op bankrekening NL 27 RABO 0175 4672 34 van onze diaconie, onder de vermelding van ‘rugzakactie’.
Zonder donaties geen rugzakjes en dus ook geen blije kinderen! We gaan proberen om 80 rugzakjes te vullen. De waarde zal dus komen liggen rond de 800 euro! We hopen zeer dat u doneert, want de kinderen waarvoor we het doen, hebben het hard nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.