Geen kerkdiensten – zoeken naar nieuwe vormen van vieren

 1. Nu er in verband met het Coronavirus voorlopig geen kerkdiensten zijn in het Johannescentrum, werken we aan andere manieren om te vieren en verbonden te blijven. Dat doen we vanaf zondag 22 maart. Dan is er via Facebook, onze website en via de kerkomroep een korte viering. Omdat dit een experiment is en nieuw voor ons allemaal, willen we je uitnodigen ons te laten weten hoe je de vieringen ervaart. Onderaan het websitebericht van zondag 22 maart kun je je reactie achterlaten. Mailen kan ook, naar vieren@johannescentrum.nl

2 reacties:

 1. Anneke van Steenwijk

  Mooi!
  Met een andere cantorij gaan we een quarantaine koor via Skype proberen. Daar zijn al voorbeelden van op youtube. Je moet wat. Ik heb me voorgenomen iedere ochtend om 8.45 uur You’ll never walk alone te zingen met het raam open, hier op de Cleopatradreef. Zo blijft stem en instrument getraind.

  Af en toe haperde het, ik heb via de website van de JCG geluisterd, maar dat was niet echt een probleem.

  Sterkte allemaal!
  Anneke van Steenwijk

  • Francis de Reiger

   Anneke,

   Goed om te horen, dank je wel voor je reactie. We gaan komende week evalueren, ook technisch. Je kunt in ieder geval volgende week weer een online viering verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.