Kerkdiensten online – start zondag 22 maart 2020

Als gevolg van het coronavirus gaan de komende weken de zondagse vieringen in het Johannescentrum niet door.
Maar we gaan voorlopig, zolang de crisis duurt, proberen online diensten voor onze gemeenteleden te verzorgen, zodat we toch verbondenheid met elkaar kunnen ervaren. Morgen zal de eerste viering zijn!
We vinden het allemaal spannend om het ook technisch voor u voor elkaar te krijgen, maar er is een groepje leden gevormd die, jawel, online overleggen hoe wij de diensten toch vorm kunnen geven de komende tijd.

Hier starten we mee op zondag 22 maart 2020, om 10:30. U kunt de dienst luisteren gewoon via de Kerkomroep. Het slimste is de app Kerkomroep op uw mobiel te installeren en dan de naam van de kerk te zoeken.

De diensten zijn van te voren opgenomen, en worden automatisch op zondag gestart, om 10:30 uur, zoals u gewend bent. Tevens zal er per dienst een aparte pagina op de website van de Johannescentrumgemeente komen, met daarin de liturgie en mededelingen van de desbetreffende zondag. Hier komt ook de link te staan naar de MP3 van de uitzending. Deze pagina zal elke zondag om 10:15 zichtbaar zijn. Dus u kunt zowel vanaf de website als vanaf de website Kerkomroep.nl (of via de app van de kerkomroep) de dienst beluisteren.
Vragen over deze diensten kunt u kwijt bij info@johannescentrum.nl.
Technische vragen kunt u kwijt bij webmaster@johannescentrum.nl.

Nogmaals de link naar de vieringen pagina:
https://wp.johannescentrum.nl/vieren/kerkdiensten-online/

Link naar de viering van 22 maart 2020: LET OP, deze is pas te zien na 10:15 op zondag:
https://wp.johannescentrum.nl/zondag-22-maart-2020/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.