Online vieringen in de Stille Week

In de Stille week zijn er ook vieringen online te beluisteren. In Op Dreef staat dat het nog onder voorbehoud is, maar ondertussen is duidelijk dat er een viering is op de Witte Donderdag, de Goede Vrijdag en de Paasnacht. Voor de Witte Donderdag en de Paasnacht worden nieuwe vieringen opgenomen.
De viering van de Witte Donderdag is zelfs helemaal anders dit jaar, maar dat is gezien de omstandigheden ook wel begrijpelijk. Voor de Goede Vrijdag wordt gebruik gemaakt van een opname die eerder gemaakt is en waarin gezongen wordt uit het oratorium Als de Graankorrel sterft. In die opname hoort u onze gemeente zingen, samen met een deel van het koor. Paasmorgen is er natuurlijk ook een viering. Daarover krijgt u ook van tevoren bericht. Hieronder een overzicht van de vieringen en wanneer ze te beluisteren zijn via de website en Kerkomroep:
Witte Donderdag – 19:30 uur
Goede Vrijdag – 19:30 uur
Paasnacht – 21:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.