Filmliefhebbers opgelet!

Aanstaande donderdag, 26 augustus, is in de kerk de film Nuru te zien. Nuru betekent LICHT in het Swahili. Het is een boeiende documentaire over het werk en de mensen van de Kilangala-missiepost in Tanzania. Ons vorige offerblok was bestemd voor het diaconale werk van deze missiepost met Friese wortels. Nu kunt u het via het doek zelf zien.
De avond begint om 19.30 uur, na de maaltijd van Hanna’s Herberg. De film duurt 45 minuten en we kunnen daarna nog even napraten. Het kost niets, alleen moet u zich wel even van tevoren aanmelden via deze link of de telefoon, net als voor de kerkdienst. Maar levert u dat problemen op, dan kunnen we u ook ter plekke registreren. U weet, die registratie is nodig vanwege de corona-maatregelen. Waar we de film vertonen hangt af van het aantal bezoekers. Waarschijnlijk boven in zaal 10/11, of in de kerkzaal als er veel mensen komen kijken. Er is een stoellift naar boven. Komt u ook? U bent van harte welkom. En neem gerust een introducee mee!

Jeannet Kelholt en Harry Dubois

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.