Lieddag op zaterdag 4 november

Nacht van droom en van verlangen
een lieddag in het Johannescentrum onder leiding van Wick Gispen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 4 november 2017 organiseert het Johannescentrum Utrecht een lieddag rond de cantate voor Advent en Kerst ‘Nacht van droom en van verlangen’. Tere liederen die het voorzichtig doorbreken van het licht in de duisternis bezingen. Jannet Delver schreef de teksten van de cantate, de muziek is gecomponeerd door Tom Löwental. De cantate werd geschreven in opdracht van het Nieuw Liedfonds, dat de cantate uitgaf en op de CD ‘Tussen de tijd’ zette.

Voor wie? 
De lieddag is bedoeld voor iedereen die graag zingt, voor koren en individuele zangers, die als voorbereiding op de tijd van Advent en Kerst (verder) kennis willen maken met de cantate en deze samen met ons wil instuderen. Of gewoon voor iedereen die zin heeft om deze mooie muziek te zingen.

Wanneer?
Zaterdag 4 november 2017
10.30 – 16.00

Waar?
Johannescentrum, Moezeldreef 400, 3561 GD Utrecht; het Johannescentrum ligt op loopafstand van station Utrecht Overvecht; parkeren in de buurt is gratis.

Kosten
De lieddag kost €25,-; bladmuziek, koffie, thee en een smakelijke lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Aanmelding en informatie
Zin om mee te zingen? Mail dan, liefst voor 21 oktober 2017, naar lieddag@johannescentrum.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Reacties zijn gesloten.