Reserveren

Geen bezoekers meer bij vieringen

We hebben helaas het besluit moeten nemen om geen bezoekers meer toe te laten bij onze vieringen in de Johanneskerk op zondag. Dit doen we vanwege de ontwikkelingen deze week rond het coronavirus. De voortdurende lockdown, het hoge aantal besmettingen en de grote onzekerheid over de Britse variant van het virus.

We blijven vanzelfsprekend online vieringen verzorgen. We houden de ontwikkelingen rond corona goed in de gaten en laten weer bezoekers toe wanneer dit weer veilig mogelijk is.


Naar de reserveringspagina

Handleiding Reserveringssysteem

Vanwege de corona maatregelen vanuit de overheid en de richtlijn voor kerkgemeenschappen die opgesteld is door de Protestantse Kerk in Nederland, zijn wij genoodzaakt een reserveringssysteem op te zetten voor onze bezoekers.

Vanaf 5 juli is er weer de mogelijkheid om elkaar als gemeenschap te zien en te vieren, ook al is het in een andere vorm dan we tot nu toe gewend waren.

Om u en jou de kans te geven om weer bij de vieringen aanwezig te zijn, is er een reserveringssysteem gemaakt. Straks zult u zich per week kunnen opgeven voor de zondagse viering die volgt. U kunt maximaal 4 mensen (uzelf inclusief) aanmelden.

Het reserveren kan online via een linkje dat gepubliceerd zal worden in Op Dreef, de nieuwbrief en op de website. Er kan ook per telefoon gereserveerd worden. Er is een speciaal 06-nummer.

Voor de vieringen geldt, dat er met de 1,5 meter opstelling een maximum is aan aantal mensen die in de kerkzaal kunnen. Het kan dus zijn dat in de loop van de week het maximum bereikt is. Degenen die dan nog reserveren, kunnen aangeven of zij op de wachtlijst willen voor de eerstvolgende viering.  Let op: reserveren voor een kerkdienst kan alleen in de week voorafgaand aan de zondag van de viering van maandagmorgen 00:00 uur tot zaterdagavond 18 uur. Indien er teveel mensen reserveren wordt u op een wachtlijst geplaatst. Het kan zijn dat u dan gebeld wordt als er alsnog plaats is gevonden.

Het mobiele nummer dat u kunt bellen is ALLEEN bedoeld voor bezoekers die géén toegang hebben tot internet! U kunt hier uw naam inspreken, voor welke dienst u reserveert en voor hoeveel personen u wilt reserveren. Dit nummer is 06-12685347.

Naar de reserveringspagina

Reacties zijn gesloten.