Reserveren

Meer personen kunnen reserveren!

De kerkenraad heeft besloten om vanaf zondag 13 juni 2021 meer bezoekers toe te laten bij vieringen. Er geldt vanaf die datum een maximum van 60 bezoekers.

Met dit besluit volgen we het advies van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Wij hebben er vertrouwen in dat we veilig kunnen samenkomen. Ons protocol is goed en de bezoekers hebben zich steeds goed aan dit protocol gehouden.

Wilt u de vieringen bezoeken, houd u zich dan aan de bekende voorzorgsmaatregelen.

  • Kom niet als u klachten als verkoudheid, keelpijn of niezen hebt.
  • Kom niet al u recent positief getest bent op Covid-19.
  • Houd minimaal anderhalve meter afstand van anderen.
  • Draag tijdens het lopen in het gebouw een mondkapje. Als u zit, mag het mondkapje af.
  • Loop zo min mogelijk door het gebouw.
  • Zing niet mee met de liederen.

Opnieuw is reserveren verplicht. Dit kan via deze link. Houd bij het reserveren rekening met anderen die ook graag willen komen. Bent u op zondag geweest, geef u dan niet direct op voor de volgende zondag, maar wacht een paar dagen om anderen te kans te geven te reserveren. Op deze manier, kunnen zo veel mogelijk verschillende mensen de vieringen bezoeken.

Onze vieringen zijn ook te luisteren en te zien via de Kerkomroep. Ga hiervoor naar: https://wp.johannescentrum.nl/vieren/kerkdiensten-online/


Naar de reserveringspagina

Handleiding Reserveringssysteem

Vanwege de corona maatregelen vanuit de overheid en de richtlijn voor kerkgemeenschappen die opgesteld is door de Protestantse Kerk in Nederland, zijn wij genoodzaakt een reserveringssysteem op te zetten voor onze bezoekers.

Om u en jou de kans te geven om weer bij de vieringen aanwezig te zijn, is er een reserveringssysteem gemaakt. U kunt maximaal 4 mensen (uzelf inclusief) aanmelden.

Het reserveren kan online via een linkje dat gepubliceerd zal worden in Op Dreef, de nieuwbrief en op de website. Er kan ook per telefoon gereserveerd worden. Er is een speciaal 06-nummer.

Voor de vieringen geldt, dat er met de 1,5 meter opstelling een maximum is aan aantal mensen die in de kerkzaal kunnen. Het kan dus zijn dat in de loop van de week het maximum bereikt is. Degenen die dan nog reserveren, kunnen aangeven of zij op de wachtlijst willen voor de eerstvolgende viering.  Let op: reserveren voor een kerkdienst kan alleen in de week voorafgaand aan de zondag van de viering van maandagmorgen 00:00 uur tot zaterdagavond 18 uur. Indien er teveel mensen reserveren wordt u op een wachtlijst geplaatst. Het kan zijn dat u dan gebeld wordt als er alsnog plaats is gevonden.

Het mobiele nummer dat u kunt bellen is ALLEEN bedoeld voor bezoekers die géén toegang hebben tot internet! U kunt hier uw naam inspreken, voor welke dienst u reserveert en voor hoeveel personen u wilt reserveren. Dit nummer is 06-12685347.

Naar de reserveringspagina

Reacties zijn gesloten.