Verhuur

kerkzaalzingen3

Het Johannescentrum biedt de mogelijkheid om zowel de grote als de kleinere ruimtes te huren. U kunt ze onder andere gebruiken voor symposia, vergaderingen, kooruitvoeringen en workshops. De ruimtes zijn te huur van maandag tot en met zaterdag. Deze verhuur is aan voor zich sprekende regels gebonden. Er kunnen bijvoorbeeld geen activiteiten met politieke propaganda plaatsvinden. De verhuur vindt in principe plaats in het kader van een besloten activiteit. Kerkelijke vergaderingen en activiteiten van de Johannescentrumgemeente gaan voor commerciële verhuur. Voor de verhuur zijn ruimten van verschillende grootte beschikbaar. De oppervlakten van de ruimten die verhuurd worden zijn als volgt:

Beneden Grootte Boven* Grootte
Zaal 1 35 m2 Zaal 8 55 m2
Zaal 2 30 m2 Zaal 10 125 m2
Zaal 5 70 m2 Zaal 11 35 m2

* invalidenlift aanwezig

Zie voor de indeling de onderstaande plattegronden van de begane grond en eerste verdieping.

De huurprijzen van de genoemde ruimten variëren van €75 tot €180 per dagdeel. De kerkzaal met 150 tot 200 zitplaatsen is te huur voor €125 per uur met een maximum van €750 per dag. De genoemde huurprijzen gelden eenmalige verhuur. Bij verhuur over langere perioden is een korting bespreekbaar. Voor een kleine vergoeding kan gebruik gemaakt worden van een beamer en een piano. Koffie, thee en eenvoudige lunches zijn op afspraak en tegen betaling van de kostprijs beschikbaar.

Informatie over de beschikbaarheid en de voorwaarden van de verhuur zijn te verkrijgen via het telefoonnummer 06-27421700 of per mail: verhuur@johannescentrumgemeente.nl.

(let op: bovenstaande contactgegevens zijn onlangs gewijzigd!)

Begane grond

Eerste verdieping

 

Reageren is niet mogelijk