Vieringen online

Volgende online viering: zondag 31 mei 2020.

In deze tijden van coronacrisis zoeken we naar andere vormen van het mee-vieren. Hier starten we mee op zondag 22 maart 2020, om 10:30. U kunt de dienst luisteren gewoon via de Kerkomroep. Het slimste is de app Kerkomroep op uw mobiel te installeren en dan de naam van de kerk te zoeken.

De diensten zijn van te voren opgenomen, en worden automatisch op zondag gestart, om 10:30 uur, zoals u gewend bent. Tevens zal er per dienst een aparte pagina op de website van de Johannescentrumgemeente komen, met daarin de liturgie en mededelingen van de desbetreffende zondag. Hier komt ook de link te staan naar de MP3 van de uitzending. Deze pagina zal elke zondag om 10:15 zichtbaar zijn. Dus u kunt zowel vanaf de website als vanaf de website Kerkomroep.nl (of via de app van de kerkomroep) de dienst beluisteren.

Vragen over deze diensten kunt u kwijt bij info@johannescentrum.nl.

Technische vragen kunt u stellen aan Harry Dubois, webmaster@johannescentrum.nl.

Overzicht van online vieringen die geweest zijn:

———

Kunt u niet bij de viering aanwezig zijn en wilt u die toch graag meemaken? Dan kunt u de viering rechtstreeks beluisteren.

Ga hiervoor naar http://www.kerkomroep.nl. Klik op ‘Kerken die nu online zijn’ en zoek op kerknaam naar Johannescentrum.

U kunt ook de speciale app voor uw telefoon of tablet installeren!

Wilt u kerkdiensten achteraf beluisteren? U vindt de 10 laatste vieringen in de rechterkolom op deze pagina.

Liturgieën zijn hier in te zien:

3 reacties:

  1. Truus van Baal

    Het heeft me veel moeite gekost om de kerkdiensten in beeld te krijgen..Via de hulp van iemand door middel beeld en gesprek op de juiste side terecht gekomen, vandaag 12 April meegeluisterd en gezongen Ben ik nou zo dom of zijn er meerdere die er moeite meehebben/meehadden.Ben blij dat het gelukt is.Hartelijke groet.

    • Hallo Truus, ik begrijp niet precies wat je bedoeld. De link naar de vieringen staat nu standaard op de startpagina van deze website. Bovendien stonden de links naar de vieringen in de nieuwsbrieven die elke week dat we uitzonden is verstuurd. Bovendien staan de vieringen op de Kerkomroeppagina en in de mobiele app van de Kerkomroep. Of zie ik iets over het hoofd? (Harry)

  2. paulus van mansfeld

    Bedankt voor deze mooie woorden en muziek over schepper geest en hoe we deel zijn van dat geheel. paulus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.